Brown cane sugar
EC2-10-000
certified organic,
1000 g
Delivery time: approx. 2-4 days
Bei der Produktion von Vollrohrzucker wird das klein geschnittene Zuckerrohr durch Walzen gepresst. Der Saft wird dann durch Kochen, Rühren, Trocknen, Vermahlen und Sieben schonend weiterverarbeitet. Damit hat der Vollrohrzucker auch einen höheren Mineralstoffgehalt als Weißzucker. Er schmeckt leicht karamellartig und lässt sich hervorragend zum Backen und Süßen von Speisen verwenden.
Item number | EC2-10-000 |
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Ingredients | Whole Cane Sugar°* |
Allergy information | dairy-free, egg-free, nut-free, without yeast, gluten-free |
FAQ | Why does sugar not have a best before date? The best before date (BBD) provides information about how long a foodstuff can be consumed without loss of taste and quality and without risk to health. No BBD is prescribed for sugar, as it cannot go bad. This is because sugar immediately removes the water from any mould or bacteria, thus rendering it harmless. |
Organic Control Number | EC-BIO-141 |
Country of Origin | Ecuador |
EAN | 4030254361301 |
Energy | 1656 kJ |
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Energy | 396 kcal |
Fat | 0 g |
of which saturated fatty acids | 0 g |
Carbohydrates | 97,4 g |
of which sugar | 97,4 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0,05 g |