Vegan

Brown cane sugar

EC2-10-000
certified organic, 1000 g
Delivery time: approx. 2-4 days
€5.90 / Pkg.
*incl. VAT, plus shipping costs

1000 g per Pkg. (1 kg = €5.90)

Pkg.

*Prices are calculated according to the VAT rate in the country of the billing address at checkout
Bei der Produktion von Vollrohrzucker wird das klein geschnittene Zuckerrohr durch Walzen gepresst. Der Saft wird dann durch Kochen, Rühren, Trocknen, Vermahlen und Sieben schonend weiterverarbeitet. Damit hat der Vollrohrzucker auch einen höheren Mineralstoffgehalt als Weißzucker. Er schmeckt leicht karamellartig und lässt sich hervorragend zum Backen und Süßen von Speisen verwenden.

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Item number EC2-10-000
Ingredients

Whole Cane Sugar°*

*from controlled organic cultivation
°100% from Fair Trade

Allergy information dairy-free, egg-free, nut-free, without yeast, gluten-free
FAQ Why does sugar not have a best before date?
The best before date (BBD) provides information about how long a foodstuff can be consumed without loss of taste and quality and without risk to health. No BBD is prescribed for sugar, as it cannot go bad. This is because sugar immediately removes the water from any mould or bacteria, thus rendering it harmless.
Organic Control Number EC-BIO-141
Country of Origin Ecuador
EAN 4030254361301
Nutritional value per 100 g
Energy 1656 kJ
Energy 396 kcal
Fat 0 g
of which saturated fatty acids 0 g
Carbohydrates 97,4 g
of which sugar 97,4 g
Protein 0 g
Salt 0,05 g

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Pakta Mintalay

Pakta Mintalay ist eine ecuadorianische Fairhandels-Organisation, von der El Puente hauptsächlich Vollrohrzucker importiert. Pakta Mintalay ist Kichwa und bedeutet „Fairer Handel“. Die Organisation exportiert Vollrohrzucker, den die Kooperative Cumbres de Ingapi produziert.

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